00:00

Huddinge IF P15:UTV Svart

Referat: Ekerö IK P08 - Huddinge IF P15:UTV Svart

Än en gång tog vi färjan i Slagsta för att spela match på Träkvistavallen mot Ekerö IK.
Vi inleder matchen lojt och åker på ett tidigt baklängesmål redan i den tredje matchminuten. Tyvärr blev målet ingen väckarklocka utan vi fortsätter att spela lite håglöst och gör en hel del onödiga felpassningar. I den 23:e matchminuten utökar hemmalaget ledningen efter en fin och lurig hörnvariant. Efter drygt halva första halvleken kommer vi in i matchen och skapar några riktigt farliga målchanser. Framförallt har vi mycket av spelet just innan halvtidsvilan och hemmalaget räddas lite av att domaren blåser av för halvtidsvilan. Hemmalaget leder med 2-0 i halvtid och får dessutom ett slumpmål direkt i inledningen av den andra halvleken. I den 53:e minuten reducerar Amadeus E. genom ett skott som går in vid stolproten efter att ha återerövrat bollen högt upp i banan. I slutet av matchen trycker vi på för en reducering men hemmalaget utnyttjar detta och gör två mål i den 79:e och 80:e matchminutrarna. Sammanfattningsvis gör vi en helt ok insats om vi bortser från de första 25 minutrarna. Att det inte blir så många mål som vi brukar göra har att göra med att hemmalaget hade en gigant i mittbacken med nr 4 som avstyrde det mesta och när han inte gjorde det så stod deras duktige storväxta målvakt i vägen.

Slutställning: Ekerö IK - Huddinge IF 5-1